Бегония - Маргарита Филипова

Бегония - Маргарита Филипова


Моите приятели казват, че имам повече и по-хубави цветя, отколкото в един цветарски магазин. Това е истина – имам над 220 саксии. Обожавам  кактуси, бегонии, марантови, сукуленти и много други зелени и цъфтящи.
Праштам ви снимки на няколко от моите цветя. Имам много и различни видове, такива са и тези на снимката, отгледала съм ги от съвсем малки.

МОЯТА царска бегония има „уши” като на слон.
Имам и други екземпляри, с които се гордея.

видяна: 11572
dfgdfg

 

 

Коментари

николина
07 март 2010 | 14:04
здравейте,много ми хареса бегонията.аз също имам много цветя и много се гордея с някои от тях.надявам се да можем да обменяме знания и ако пожелаете може да си разменим някои цветя.

 

ЕМИ
18 юни 2010 | 13:19
АЗ ИМАМ СЕДЕМ ВИДА БЕГОНИИ,МУШКАТИ,САКЪЗИ,ДРУГИ ДЕКОРАТИВНИ ЗЕЛЕНИ САКСИЙНИ НЕ ИМ ЗНАМ ИМЕНАТА НА ВВСИЧКИ,НО МНОГО ОБИЧАМ ЦВЕТЯТА,ИМАМ И СТАЙНИ ТЕМЕНУЖКИ ОКОЛО 17 САКСИЙКИ,ЦИКЛАМИ .С УДОВОЛСТВИЕ ГИ ГЛЕДАМ И КОГАТО ИМАМ СВОБОДНО ВРЕМЕ И В ИНТЕРНЕТ РАЗГЛЕЖДАМ СНИМКИ НА ЦВЕТЯ И ОТ ТАМ ПЪК НАУЧАВАМ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАМ ИМАМ ОКОЛО 98 САКСИИ,А ПРЕЗ ЛЯТОТО САДЯ МУШКАТИТЕ И САКЪЗИТЕ НАПРАВО В ГРАДИНАТА НА ДВОРА А ПРЕЗ ЗИМАТА ГИ ЗАПАЗВМ КАТО ГИ ЗАВРЪЗВАМ С КОРЕНИТЕ НАГОРЕ ВМАЗЕТО,ПРОЛЕТТА ТЕ СА САМО"КЛЕЧКИ" НО КАТО СЕ ЗАСАДЯТ И ПОЛИВАТ С АМОНИЕВА СЕЛИТРА ЦЪФТЯТ ДО КЪСНО ЕСЕНТА И СТАВАТ МНОГО ГОЛЕМИ

 

ЕМИ
18 юни 2010 | 13:30
САМО,ЧЕ САМО МУШКАТИТЕ СЕ СЪХРАНЯВАТ ТАКА С КОРЕНИТЕ НАГОРЕ,САКЪЗИТЕ НЕ МОГАТ,ТЯХ ПРЕМЕСТВАМ ЗИМАТА В САКСИИ

 

Фифа
29 юни 2010 | 11:28
Прекрасна е бегонията Ви.Аз също я имам, впрочем имам няколко вида.Много исках от същата да подаря на моята приятелка направих няколко опита от листо , но неможа да се хване.Явно нещо бъркам , като я садя.Какво не знам.Помогнете.

 

Ива
06 дек. 2011 | 12:52
Браво за цветята, но не може един грамотен човек да пише "праШТам" - чували ли сте за буквата Щ?

 

Янита
08 март 2012 | 16:20
Аз имам същата бегония купих си я наскоро, но незнам дали цъфти. Някой ако знае да ми каже?

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  18 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?