Келтски дървесен хороскоп

Келтски дървесен хороскоп

CELTIC ASTROLOGY

Келтският хороскоп се състои от 21 знака означени като различни видове дървета. Всеки един знак съответства на период от годината.
Думата за "дърво" на келтски има двояко значение, което не се ограничава само до смисъла на дървото като растение, но носи и
по-абстрактната идея за "буква, писменост, знак".
Келтската представа за Вселената се свързва с формата на дървото, чиито корени са прорастнали дълбоко в почвата и клони извисени високо към небето. Дърветата се смятат за одухотворени и следователно живи същества притежаващи както безкрайно познание и мъдрост, така и магически сили и символично обозначават цикъла на живот, смъртта и обновлението. В келтския календар отделните видове дървета са свързани с всяко Новолуние.

 Под клоните на кое дърво сте родени?

За да изберете дата и месец на раждане, натиснете тук


видяна: 9250
dfgdfg

 

 

Коментари

йоана
28 сеп. 2011 | 13:40
найстина е интересна статията за келтския хороскоп.

 

йоана
28 сеп. 2011 | 13:42
аз съм ела това пише за мен Необикновен вкус, добре понася стреса, обича всичко красиво, инат, склонна е да се грижи за заобикалящите я, трудно се доверява на другите, социална пеперуда, обича безделието и леността след напрегнатите часове на работното място, твърде скромна, талантлива, самопожертвователна, има много приятели, силно отговорна. и искам да каже че е много вярно.

 

стефка
01 юни 2014 | 20:36
Доволна съм.

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  23 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?