"Козарови" ООД

"Козарови" ООД

Вече е прието да се нарича община Несебър, като „Зелената община”. За това има заслуга  фирма „Козарови” ООД – озеленител, поддържащ общинските зелени площи по крайбрежието.
През 2005 година община Несебър получи приз „ Зелена община” на „Аквамат 2000”. Наградата беше връчена за постижения в екологията на общината, инвестирала в екопроекти, свързани със съвременните методи за поддържане на зелените площи, както и проекти, които оптимизират експлоатационните графици, чрез автоматизиране на напоителните системи.
Фирма „Козарови” ООД е създадена през 2002 година от Илияна Козарова и д-р инж. Димитър Козаров с основна дейност изграждане на паркови площи, поддръжка, проектиране, консултации, производство и реализация на декоративна растителност. Фирмата е изградила множество обекти, като по-мащабните са: цялосно озеленяване на град Несебър, Марина Диневи – град Свети Влас, хотел Котва – Слънчев Бряг и много др.
Фирма “Козарови” ООД изпълнява по договор с общината цялостното озеленяване на Южния парк и останалите зелени площи на Несебър.
Работата по проекта започна преди две години. Само през 2005 година общината изгради 7 нови паркови площи, сред които 12 дка земя от реконструирания Южен парк в новата част на града.
Озеленяването в община Несебър не се ограничава само в рамките на общинския център. В Равда досега са изградени около 4 дка зелени площи, спортен комплекс – 15 дка, крайморски парк на площ от 30 дка - на етап проектиране. В централната част на Св.Влас пък се изгражда усилено паркова площ от 3,5 дка. 
Красива градина с ярки цветни конфигурации от различни растения, сред които и няколко екзотични палми, посрещат жители и гости на подхода за влизане в Несебър и Слънчев бряг.
Озеленяването и
изграждането на паркове и квартални градинки е елемент от провежданата
политика на община Несебър за подобряване цялостния вид на населеното място и превръщането му в курортен център, отговарящ както на европейските, така и на международните стандарти.
За озеленяването на парковите площи в общината се използват характерни за крайбрежието растителни видове, между които индийски люляк, дафиново дърво, розмарин, албиция, цезалпиния и много други.
Фирма озеленител – „Козарови” ООД

За контакти: „Козарови” ООД

 

 

видяна: 4644
dfgdfg

 

 

Коментари

Мария Филипова
14 апри. 2011 | 12:20
всичко е много красиво, но аз искам да си закупя цезалпиния но незная от къде. Моля Ви помогнете ми

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  24 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?