Уникатите на Роберто Домициани

Уникатите на Роберто Домициани

Има дизайнери на мебели, за който не важи понятието „масово производство”, защото всяка една от творбите на Роберто Домициани е уникална и единствена. Цветовете, шарките, формите и размерите на неговите произведения са продиктувани само и единствено от желанието на клиента, за когото се изработват. А резултатът винаги е един и същ- уникално съчетание на красота и издражливост на изделието.
В основата на творчеството на Домициани е една блестяща идея – използването на вулканичен камък като основна суровина за производство на плотове за маси. Плотовете са с дебелина 3см. и са изцяло ръчно рисувани в прекрасни цветове и елегантни шарки. Допълнителното третиране и запечатване на повърхността гарантира и водоустойчивостта на плота, което прави масата използваема както в интериора на дома или в заведение за хранене, така и на открито. Предлаганото оформяне на плотовете е само едно предизвикателство, защото всеки клиент може да участва със собствени идеи в изработката на изделието. Домициани предлага и подходящи купи и подложки за сервиране, което прави масите наистина уникални.
Предлаганите навеси и павилиони са замислени за клиенти, които ценят красотата и здравината. Прости и лесни за сглобяване те лесно се приспособяват към всяко пространство и могат да се поставят дори и на тротоара. Носещата конструкция е от галванизирано и прахово-боядисано желязо. Свързващите части са от алуминий, стомана и месинг. Покритието е от PVC, но рамковата конструкция може да понесе и други видове покрития.
Характеристиките на основния материал за изработване на плотове – изключителната здравина и якост на вулканичния камък го правят незаменим при обзавеждането на заведения за хранене от всякакъв тип. Домициани предлага и уникално оформяне на характерните за тях барове, бар-плотове, маси с различна височина, дори и детайли като первази за врати и цокли. Така всеки ресторант или кафе могат да добият свой собствен вид и уникална атмосфера отличаваща ги драстично от масовото изпълнение. Възможностите, които ни предоставя този творец са безгранични. Затова не е случайно, че неговите произведения могат да се видят в луксозни вили и ресторанти в Рим, Милано, Венеция, Берн и Москва.

видяна: 1026
dfgdfg

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  24 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?