ВЕЛИКДЕН В…ИЗЧИСТЕН ВИД

ВЕЛИКДЕН В…ИЗЧИСТЕН ВИД

Последните тенденции: Великден в най-чист вид само с щипка чар! Поставени направо на зелената трева, където ще бъдат огрени от лъчите на слънцето.

 

 

 

Едно яйце като ваза
Яйцата от щраус се превръщат в оригинални великденски вази. За да остане яйцето стабилно, направете малки венчета от жълтуга, с диаметър основата на яйцето, и ги използвайте като основа.

 

 

 

 

 

 

 

Почивка на зелената полянка
Необходимо ви е:
Метална касетка, бързосъхнещ технически лак за декупаж, ножица за хартия, хартия за подаръци с великденски мотиви.

 

 

 

 

 

 

 

 

Паничка-гнездо
Малка, но много красива: напълнете една купичка с трева или с мъх. Едно венче от клонки, преплетени нежно, със зелени листенца. В средата поставете две боядисани яйца, декорирани с малки хартиени цветченца
.

 

 

 

Зайчета от щипки се крият в тревата
Необходимо ви е:
Щипки за пране, останали парчета от бял филц, универсална боя – бяла, черна, светлокафява и червена, остър молив, дървени мъниста, лепило и плоска четка, лентички на квадратчета.
Как се прави:
Боядисайте щипките с бяла боя и изчакайте да изсъхнат. От филца направете две ушички, като ги очертаете с прекъсната линия със светлокафявата боя. Залепете ушичките за горния край на щипката. За мустачките трябва да пробиете дървено мънисто и да промушите малко косъмчета от плоската четка за рисуване, след това го залепнете като носле. Нарисувайте очите и веждите. Направете папийонки от лентичките на квадратчета и ги залепете, както е показано на снимката.

 

 

 

 

 

 

 

Венец от яйца с украса
Сварените и боядисани яйца пробийте с железна игла, редувайки с мъниста и малки хартиени цветчета. Поставете венеца върху голяма плоска чиния, заедно с клонки, незабравки, трева и перца.

 

 


видяна: 4005
dfgdfg

 

 

Коментари

БАБА ЛИЛИ
10 май 2011 | 03:58
КРАСОТА НЯМАМ ДУМИ

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  23 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?