ИЗКУСТВОТО ДА ЖИВЕЕШ КРАСИВО

ИЗКУСТВОТО ДА ЖИВЕЕШ КРАСИВО

Автор: фирма Плант Дизайн ООД


В началото беше природата. Но минаха милиони години и ето ни днес, когато тя е все по- далече от нас. Тъжната история на модерния човек, прекарващ  дните си в своя стъклен или бетонен, или може би каменен свят. Днес е тук и утре пак е тук. Съвременен затворник, който крачи из своето добре разпределено и стилово издържано пространство.
С тези думи специалистите на „Плант дизайн” започват тъжната приказка, която винаги се опитват да доведат до щастлив край. Да върнат природата близо до вас- това е амбициозната задача, с която озеленителите от фирмата преди четири години се заемат. Натрупали десетгодишен опит в местата, където растенията се раждат, отглеждат и размножават, при това не само у нас, а и в чужбина, екипа на „Плант дизайн” решава не само да вкара природата във вашия дом, но и да ви я поднесе в луксозна опаковка. Водени от идеята за налагане на българския пазар на висококачествени интериорни саксии в премиум ценовия сегмент, компанията започва внос на продуктите на водещи световни фирми от Холандия, Италия и Германия. Така „Плант дизайн” започва да работи  с голямо разнообразие от собствени класически и модерни алуминиеви, пластмасови, керамични и цинкови съдове, които благодарение на елегантните си и чисти линии, приличат по- скоро на произведения на изкуството, отколкото на обикновени саксии. С твърдата убеденост, че интериора не е само декорация и стил, специалистите на фирмата се стремят да бъдат онези добри помощници в нашата мрачна приказка, които да поставят финалния щрих във всяко помещение, който да оформи окончателната му визия, съобразявайки я с изискванията на клиента, специфичните функционални особености на всяко пространство и изискванията на растенията към всички фактори на заобикалящата ги среда. Услугите, които фирмата предлага са: проектиране и изпълнение на интериорни и екстериорни проекти по озеленяване на обществени и частни сгради, консултация на място, абонаментна поддръжка на изпълнените  обекти, изработване и доставка на цветни декорации за  хотели, фирмени събития, семинари и други подобни прояви. Чрез своите решения специалистите на „Плант дизайн” гарантитат, че благодарение на зелените дробове, между вашите стени ще се живее и диша без напрежение и умора, защото както те казват: „Ние знаем как да накараме вашите усмихнати цветя да пораснат по- високи от вас!”
От 2009 година „Плант дизайн”  е представител за България на единствените в света ръчно изработени градински мебели от фибростъкло на немската фирма „Masson”. Дизайна на  мебелите с тази марка е подчинен на идеята за ефирност, лекота, удобство, ергономичност и изключителна здравина на отделните части. Двете думи, които най- добре ги описват- хармония и уникалност. В отделните им елементи се преплитат класическа функционалност  и модерен комфорт . Бихте могли да ги срещнете във всяко хотелско фоайе, на всяка уютна фамилна веранда или просторна тераса и ако веднъж седнете в тях, със сигурност ще ви се прииска да останете по- дълго от обичайното...

Източник: фирма Плант Дизайн ООД

видяна: 1536
dfgdfg

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  24 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?