ЦВЕТНА ПРОЛЕТ

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ

Една от най-красивите изложби в календара на Международен панаир Пловдив е  специализираното изложение за цветя и декоративна растителност „Цветна пролет“. Тя се провежда от 1998 година и заради огромния интерес на посетителите се превърна в притегателен център  за професионалисти и любители в сферата на градинарството, озеленяването, ландшафтния дизайн и интериора.
Всяка година през март и октомври изложбите за цветя събират в 4-та палата на панаирния комплекс и площите около нея стотици посетители, за които тези дейности са бизнес или хоби.
„Цветна пролет“ и „Цветна есен“ вече са утвърдени изложби за цветя и декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари, с които  домът, офисът и вилата могат да станат по-красиви и модерни. Участниците в тях - фирми производители и търговци, осъществяват директни контакти с  делови партньори и крайни клиенти. Те имат възможност да рекламират своя бизнес, да сключат сделки и да реализират продажби.
И тази година в рамките на „Цветна пролет“ от 30 март до 3 април посетителите на Международен панаир Пловдив ще могат да видят красиви и екзотични цветя, керамични и стъклени съдове за тях, ръчно изработени саксии, мини градини и аранжировки от соколенти, подходящи за всеки дом или офис, сувенири и биопродукти. На щандовете на изложителите всеки може да получи безплатни съвети за това как да се грижи за своите цветя или какъв посадъчен материал, семена или луковици да избере за своята градина.
Около 4-та палата в панаирното градче ще се предлагат също подходящи за градината цветя и растения, сред които палми, магнолии, цитрусови плодове и градинско оборудване.   
Паралелно с „Цветна пролет“ ще се проведат Международната изложба „Природа, Лов, Риболов“, Италианският фестивал на красотата – за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода,  международни киноложки и фелиноложки изложби. Така се свързват няколко изложения, обхващащи различни видове хоби,  забавления и мода. Това гарантира повече посетители и по-успешно представяне на фирмите пред по-голяма публика, а  гостите ще могат да видят редица интересни прояви и експозиции
.
Източник: ЦВЕТНА ПРОЛЕТ
Фейсбук страница на Цветна пролет 2011
видяна: 975
dfgdfg

 

 

Коментари

НИКОЛА
22 март 2011 | 07:51
КОГА В БЪЛГАРИЯ НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ АРАНЖИРА ПРОФЕСИОНАЛНО И ДОКОГА НАШИТЕ АРАНЖОРИ ЩЕ СЕ ИЗЯВЯВАТ В ЧУЖБИНА? ЗАЩО НЕ УЧАСТВАТ В ПАНАИРИ И БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ТЪРГОВЕ, КАКТО Е В ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ДЪРЖАВИ?

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  24 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?