Градински център ГАРДЕНИЯ превръща вашите 'зелени мечти' в реалност!

Градински център ГАРДЕНИЯ превръща вашите 'зелени мечти' в реалност!

Автор: фирма "ГАРДЕНИЯ" ООД
З
аповядайте в един от най-красивите и елегантни търговски центрове
събрал в себе си уханието на цветята, красотата на градината и професионализма на специалистите в парковото строителство.
Комплексният шоурум е собственост на фирма ”Гардения  2006”  ООД и се намира на бул.”Братя Бъкстон”  81/ последна спирка на тролей 2/.
Тук се предлагат  уникални арт аранжировки от естествени цветя  - поръчка и доставка, изискани подаръци за вашите празници и голямо разнообразие на градински аксесоари.
Експозиционата част за външна декоративна растителност позволява пряк достъп до пленяващи с багра и форма видове. Основна част от тях са от  разсадника на фирма Булландтрейд”  с.Братаница  гр.Пазарджик, където  ”Гардения  2006”  ООД  има дялово участие. Растенията ни се  отглеждат по холандска технология и европейски стандарт.
С професионалният си опит  в проектирането, изграждането и поддръжката на закрити и открити паркови пространства, фирмата се е наложила като водещ  фактор в зеленото строителство. Също така е специализирана   в изграждане на напоителни системи, които са   необходими за успешното развитие на растителността и отличната визия на пейзажа.
Екипът от висококвалифицирани специалисти на фирма ”Гардения 2006” ООД  разчита на индивидуалния подход при всеки клиент, при всеки проект, при всяка градина.

Източник: фирма "ГАРДЕНИЯ" ООД
видяна: 20215
dfgdfg

 

 

Коментари

Боби
02 сеп. 2012 | 07:48
Здравейте! На "Бъкстон" в едното кьоше на центъра има няколко млади дръвчета (бреза, кестен и др). Около 3 метрови са. Моля пратете ми приблизителни цени за бройка. Предв. блгдр!!! Боби
P.S. Евала - мноо сте шик!!!!

 

НИКОЛОВА
17 дек. 2013 | 19:43
Здравейте! Бихте ли ми отговорили дали предлагате професионално опаковане на подаръци? Благодаря!

 

КУГАН
15 май 2014 | 08:03
За втора година си купувам магнолия от Баумакс. Миналата година въпреки спазването на всички изисквания, листата започнаха да боледуват. Препаратите препоръчани от магазина не помогнаха. Растението изсъхна. От Булландтрейд заявиха, че" растенията им са здрави"! Да ама-не! Тази година-същото! Листата започнаха да чернеят! Пак ли ще изсъхне??? Не малко пари и грижи на вятъра! Това ли е "холандската технология и европейският стандарт"??? Вашият коментар?

 

зелено бг
15 май 2014 | 09:58
За КУГАН. По добре си купете растение култивирано в България, холандските често са дрогирани и тук като им спрете дрогата умират. В www.zeleno.bg в категориите декоративни разсадници и градински центрове има регистрирани над 150 фирми, все някоя ще ви свърши работа, прозвънете ги.

 

Таня Гелова
25 ноем. 2014 | 08:50
Искам да си купя цвете Такка. Имате ли ?

 

зелено бг
25 ноем. 2014 | 12:21
За Таня Гелова. www.zeleno.bg е каталог на фирми за градината. В www.zeleno.bg в категориите "декоративни разсадници " и "градински центрове" има регистрирани 114 фирми. Потърсете при тях цвете Такка и попитайте за цена.

 

чичо Коко
08 юли 2015 | 08:51
интересувам се, имате ли дръвченца Годжи Бери?

 

зелено бг
08 юли 2015 | 08:58
За чичо Коко. www.zeleno.bg е каталог на фирми за градината. В www.zeleno.bg в категориите "декоративни разсадници ", "градински центрове" и "посадъчни материали"има регистрирани над 120 фирми. Потърсете при тях, прозвънете ги.. -- Поздрави, www.zeleno.bg www.gradina.bg www.garden.bg

 

Бако
17 сеп. 2015 | 11:09
Имате ли синя трева – фетука и каква е цената и?

 

Снежа Стоянова
25 фев. 2016 | 10:04
Интересувам се от АМЕРИЛИС МИНЕРВА, без значение дали е луковица или саксия и цена.Благодаря Ви.

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  16 сеп. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?