Нова тенденция – внос на сезонни цветя от Гърция!

Нова тенденция – внос на сезонни цветя от Гърция!

Както знаем, вносът на цветя е концентриран основно от Холандия, която е и световният център на бизнеса с цветя. Там може да се намери почти всичко, при това на добри цени, защото се купува на едро. Обаче от Холандия до България цветята пътуват минимум 48 часа /в хладилни камиони/, а това скъсява срока за дистрибуция и продажба в страната. Затова тръгна нова тенденция – внасят се сезонни цветя от Гърция. Основните цветопроизводители са в северна Гърция, която е много близо до България и почти със сходен климат, което осигурява качествена стока за България. Така се удължава срока за дистрибуция и продажба в нашата страна. Например, гръцката фирма „ВАСИЛИС КОНСТАНТИНИДИС“ е лидер в цветопроизводството в Гърция и ориентира пазара си основно към съседни държави като България, Румъния и Сърбия. Фирмата е с динамично присъствие в годишното производство на декоративни растения, както на гръцкия така и на балканския пазар. 

Фирмата е със седалище в Солун и се занимава с производство на цъфтящи сезонни цветя, различни видове подправки в саксии, а също така произвежда и такива цветя като хризантема, коледна звезда, циклама, роза, хортензия и др. 


Производствената база е на
площ над 55 дка, на която са разположени  оранжерии с площ 30 дка и автоматично-механично оборудване.

Следвайки нуждите на пазара, гръцката фирма „
ВАСИЛИС КОНСТАНТИНИДИС“ се стреми към непрекъснати подобрения на съществуваща ситуация и създаване на нови оранжерии, за да увеличи производството и подобряване на качеството на крайния продукт. За повече информация: вижте ТУК

Карта

видяна: 11043
dfgdfg

 

 

Коментари

Манолова
13 ноем. 2015 | 21:52
желая да закупя количества, бихте ли ми предложили оферта

 

зелено бг
15 ноем. 2015 | 08:06
Г-жо. Манолова, най добре им се обадете, те говорят английски , а при тях има и хора които говорят Български. Кликнете върху линковете в статията и ще ви се отвори контактна информация.

 

Ваня
11 март 2017 | 10:57
Искам да закупя разсад петунии,теменужки и иглики интересува ме цена

 

ЛУКОВА
02 ян. 2018 | 10:45
ИНТЕРЕСУВАМ СЕ НА ЕДРО БИХТЕ ЛИ МИ ПРЕДЛОЖИЛИ ОФЕРТА

 

зелено бг
06 ян. 2018 | 09:44
За Лукова. Обадете се на +30 69 48 103 509 или +30 694 4348 448, ВАСИЛИС КОНСТАНТИНИДИС
https://zeleno.bg/bg/firms/929-vasilis-konstantinidis.html

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  16 сеп. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?