Озеленяване във вашата масичка?

Озеленяване във вашата масичка?

Живущите в апартаменти не могат да си позволят в жилището си да имат алпийска морава или някакъв друг вид ландшафтен дизайн и да се любуват на тази красота. В апартамента не можете да си позволите подобни импровизации, може би на балкона да се измисли нещо... Обаче  има и друг начин за това.  Може да се направи така, че да имате алпинеум направо у вас под ръка – във вашата холна масичка. Заинтригувахме ли Ви?
Ограниченото пространство в апартаментите може лесно да се компенсира  с фантазия и мисъл. Например да вземем холната масичка.  Почти във всеки апартамент има такава масичка, която служи за да пием на нея кафенце или да играем настолни игри и др. подобни дейности, обаче фирмата Ayodhyatra ни предлага да превърне най-обикновена  масичка във всекидневната в невероятен шедьовър с трева и вътрешно озеленяване.
Масичката Secret Garden Table има няколко слоеве на плота. На най-горния слой, който е стъклен може да се пише, да се играе шах, да се пие чай, кафе или да се правят други неща за които е предназначена холната масичка. Но във вътрешната част на тази необичайна масичка се крие истинска трева. И не само трева, а и комплексно ландшафтно озеленяване.
Фирма Ayodhyatra прави масички Secret Garden Table по поръчка. Това дава възможност да имате във вашата холна масичка различна растителност: от английски ливади до тропически джунгли, от планински алпинеуми до полярни пустини, обраснали с мъх.
За съжаление засега в България не се предлагат  такива масички, това е иновация, но се надяваме скоро някоя българска фирма за озеленяване да се заинтересува и да реализира подобен  проект. Ако има подобни фирми, те могат да се обърнат към zeleno.bg за да запознаем нашите над 300 000 регистрирани потребители.

видяна: 1487
dfgdfg

 

 

Коментари

Ира Василева
16 дек. 2015 | 08:03
Идеята е много добра, стига растителността в тях да е произведена, закупена от фирма по озеленяване, а не изскубана от или събрана от природата.

 

Иванка Босикова
01 фев. 2016 | 14:59
Много добре замислено, харесва ми.

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  24 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?