Значение на цветята в живота на човека

Значение на цветята в живота на човека


Ц
ветята са растения, които винаги носят радост и естетическа наслада на човека. Те са способни не само да приповдигнат настроението, но и да подобрят енергийния баланс на човека и помещението в което се намират. Всеки дом без цветя е студен и неуютен! Цветята не само пречистват въздуха, който дишаме, но зареждат с положителна енергия нашия дом и души!

Преобладаващият цвят при растенията е успокояващото зелено, затова при близост с тях ние, хората, се отморяваме, получаваме положителна енергия, чувстваме как нашето настроение се подобрява. Растението не само ни успокоява със своята зеленина, то ни дарява и с прекрасни цветя на които ние се наслаждаваме.


Не мислите ли, че цветята твърде много приличат на хората - раждат се, растат, цъфтят, разболяват с
е и умират...един миниатюрен жизнен цикъл...

видяна: 2396
dfgdfg

 

 

Коментари

Мери
20 авг. 2014 | 21:12
НЕ мога да живея без цветя. Не знам , но винаги съм предпочитала тези които нямат цвят, но напоследък си засадих и такива които цъфтят. Това е моята малка градинка на прозореца ми, защото си нямам двор. за моя имен ден моите приятели ми подариха различни видове цветя, защото знаят че това ми е слабостта. наистина те са и моя оазис. Обичам ги многооооооо.

 

коце
20 май 2016 | 08:30
Най добрите цени на plants.bg

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  18 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?