Какви цветя да подарим в Деня на влюбените

Какви цветя да подарим в Деня на влюбените

На 14 февруари се празнува св. Валенитин и се смята за Ден на влюбените. Този празник не е наш, но постепенно добива популярност и  в нашата страна. Всъщност при нас се празнува на този ден Трифон Зарезан по стар стил, НО на практика се празнуват и двата празника в зависимост от това кой какво обича, но ако сте влюбен - ще празнувате Деня на влюбените със сигурност, защото това е  момента да покажете своите чувства.  
Денят на влюбените е харесван най- много от жените, защото този празник излъчва много романтика. За това е добре силната половинка да уважи този празник и да подари на своята любима цветя и сърчице за да покаже любовта си и с това да и подари куп хубави емоции. Също така влюбените могат да пийнат и вино заедно и така ще се уважат и двата празника.

Най-актуален подарък за деня на влюбените, естествено е букет от красиви цветя.

А сега да поговорим какви цветя е добре да подарите на любимата си?

Цветята подарени в Деня на влюбените показват обяснение в любов!

На първото място в списъка естествено си остават розите. Червени рози – това е символ на любовта, но за да се признаете в любовта си не е задължително те да са непременно червени,  могат  да бъдат и други цветове като бели, розови и др.  А също така могат  да бъдат подарени и други цветя. Например, лалетата и другите пролетни цветя също са добър вариант за подарък за св. Валентин. Истината е, че с букета цветя можете да  изразите своите чувства без да е нужно да казвате нещо.
 
Също така може да се подари и саксийно цъфтящо растение, например  орхидея, тя ще цъфти месеци наред и ще е добър спомен за романтичния ден.

Ако е друго саксийно цвете, можете да разрисувате саксийкта със сърчица, а ако не можете да рисувате добре, тогава по цветарските магазини продават такива декори, в случая малк
и сърчица и да облепите с тях саксийката, това ще бъде оригинално и много романтично.
Ако имате склонност към свободното творчество,  можете да направите и сами композиции от цветя, като например сърце от червени рози или нещо друго, което ще зарадва окото на любимата ви половинка.

Хубави празници ВИ пожелаваме, а кой какво ще празнува само Вие си знаете ;-)  Но със сигурност който е влюбен ще уважи празника на влюбените, въпреки факта че този празник се празнува от скоро.


Обичайте и бъдете обичани!


И подарявайте цветя с повод и без повод,  просто така... може би, защото обичате.

видяна: 784
dfgdfg

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  24 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?