Как да превърнем счупените саксии в прекрасна феерична градина

Как да превърнем счупените саксии в прекрасна феерична градина

Счупени саксии се превръщат в прекрасна феерична градина, сътворена от собствените ни ръце

Никога не изхв
ърляйте счупените саксии – просто можете да промените предназначението им.   Това, което ви трябва, е счупен керамичен съд, вашето въображение, подходящи растения, както и някои парчета от счупеното, за да се създаде една невероятна приказна градина. Някои хора майсторят композиции, включвайки миниатюрни къщички, стъклени гъби и колоритни къщички за птици в тяхната вълшебна градина.

Рециклирането е една от най-добрите тенденции, защото ако не започне повторното използване на това, което имаме, ресурсите ще се изчерпят, преди да сме го разбрали. Използването на стари и счупени материали и превръщането им в нещо ново е един от най-добрите начини да помогнем за облекчаване на нашата планета.

Благодарение на творческите ни идеи и на сръчните ни ръце, ще можем да
използваме отново нашите счупени  саксии.

Освен това, по различен начин щ
е се включим в зелената идея, зареждайки се и наслаждавайки се на работата с цветя и приказни градини.

Тези собственоръчно направени феерични градини са идеален начин да запълните някой  неангажиран уикенд. Вижте тези снимки на приказни творения и ги използвайте като източник на вдъхновение!Погледнете стълбичките в тези пр
иказни градини – не ви ли напомнят стъпала към въздушни замъци? Дори и да не са, идеята дава възможност да използвате всичко – от фигурки до ненужни вече аксесоари, за да създадете едно различно ново пространство.На снимката е показано стъпка по стъпка как да оформите вътрешността на съда, използвайки счупените части  като изцяло ново попълнение, както и направата на малки стълбички от парченцата. Всичко останало е плод на вашата фантазия!


Съчетаването на цветята, преливането и контраста зад приказната ви градина добавят колорит на оформлението. Важното е да осигурите на растенията достатъчно почва, светлина и вода. В противен случай някои от тях ще виреят добре, а други ще линеят.

Желаем ви успех в пресъздаването на вдъхновяващи приказни светове в дома ви!


Още за интересни идеи в градината вижте ТУК
видяна: 4866
dfgdfg

 

 

Коментари

Цветана Йлова
29 окт. 2015 | 08:18
харесвам това.

 

Стефка Съркьова
10 ян. 2016 | 12:37
Много е оригинално

 

Веселина Василева
24 авг. 2016 | 13:22
Страхотна и красива идея!

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  23 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?