ЦВЕТЕН ХОРОСКОП ЗА ОКТОМВРИ

ЦВЕТЕН ХОРОСКОП ЗА ОКТОМВРИ

4–13 октомври

Камелия

Родените под знака на това цвете са артистични натури, надарени с изключителни таланти. Въпреки това те не винаги успяват да приложат на практика това свое богатство. Изпъкват на фона на другите, но не винаги се представят в добра светлина. Желанието им да бъдат заобиколени с изискани вещи и вкусът им към живота ги принуждават да се трудят доста старателно или пък да търсят по-леки пътища за постигане на желаното. Към коя категория се отнасяте вие?  При всички случаи правите впечатление на околните и ви помнят с вашето оригинално поведение.

14–23 октомври


Люляк


Уханието на люляка винаги означава, че лятото настъпва, че е време природата да разцъфне. Хората, родени в средата на октомври въобще не са „есенни“ – те винаги са млади, влюбени и изпълнени с енергия. Някои ги смятат за лекомислени, но се заблуждават, защото хората – Люляк  са изключителни, много отговорни и целеустремени оптимисти. Не са кариеристи. Не се стремят да създават семейство рано, което по-скоро е признак на здрав разум, а не на лекомислен и несериозен характер. Ако сте представител на това цвете, вероятно сте обкръжени от добронамерени хора и неприятностите рядко ви съпътстват в живота. Вие обичате живота, защо и той да не ви обича?!

24 октомври–2 ноември

Фрезия


Образът на хората – Фрезии има две страни: страх да не успеят да осъществят нещо важно в живота си и стремеж да не избързват с избора си. Първото води до това, че тези хора често се превръщат в работохолици, а второто – че обикновено късно встъпват в брак. Но като цяло родените под знака на това цвете са много симпатични и привлекателни за околните, притежават много достойнства и почти нямат недостатъци, ако за такива не се смятат излишната праволинейност и известната доза инат. В любовта си тези хора са доста прагматични, но са способни на силни чувства. Ако рожденият ви ден е в този период, отделяйте повече време на почивката и на радостите от живота.
видяна: 796
dfgdfg

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  16 сеп. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?