Как да създадем уникална градинска коледна украса?

Как да създадем уникална градинска коледна украса?

Автор: Прогресив Дизайн Плюс ЕООД

Наближават коледните празници, разглеждаме сайтове, брошури, магазините предлагат хиляди празнични украшения , на където и да се обърнем виждаме невероятни коледни украси.
Разхождайки се вечер из града се наслаждаваме на едно светлинно шоу, обществени сгради и площади изпълнени със светлини и нов брандиран празничен дизайн.  Фонтаните са обляти в светлини и ръчно изработени мотиви. Факт е, че някои от най-добрите светлинни шоута в света са на външни коледни декорации.
Мечтаем за една незабравима коледа, за една уникална празнична украса. Но как, как да постигнем това? В последните години декорация в края на годината се превръща в състезание, в което и екипът на Progressive Design Plus активно участва . Украсата става все по-голяма и по-блестяща, все по-уникална и модерна.
Ето и един пример как Чикагска ботаническа градина създава един оригинален стил , който може да пренесем и у дома.
Ботаническата градина в Чикаго всяка година обръща особено внимание на светлинното коледно шоу, с което привлича хиляди хора. Една от нейните най-известни теми са коледните светещи топки, създадени така, че да приличат на перфектни осветени овални храсти. В продължение на десетки дни външна коледна декорация на градината е  главен притегателен елемент, който приканва повече посетители да се насладят на нейната прелест и през зимните месеци.
Тези запалени LED светлинни кълбета са много популярна декорация и са относително лесни за конструиране.  Ръчно изработени сплотяват семейството по време на коледните празници, а запалването на светлините  е незабравим тържествен момент на един голям семеен проект. Чрез свързване на тел в кълбо може да създадете незабравимо излъчване на вашата градина. Направата е лесна. Необходими са само тел, стринг светлини и коледно настроение.
Как да си направим светещи коледни топки?
Купете тел, нарежете телта на равни парчета, така че като я извиете да получите желаният размер сфера. С малки парчета ще направите малки светещи коледни топки, с по-големи парчета разбира се по-големи . Оформете сферата, като здраво захванете всяка една част. Телта е много гъвкава и лесна за извиване, така че създаването на няколко преплетени кръга не би трябвало да е проблем за всеки. Застопорете пресичащите се места с по-тънка тел или „свински опашки”.
И ето първата сфера е готова! Започнете да увивате стегнато и внимателно лампичките около телта, захванете  ги добре за сферата . Необходим е един стринг с LED лампички на разстояние 30 см или два ако използвате обикновени лампички. Ако правите големи топки силно препоръчваме да използвате LED светлини, тъй като имат ниска мощност и позволяват да постигнете по гъст светлинен ефект, да не забравяме че и пестенето на енергия е значително. Осигурете си щепсел наблизо . Обезопасете го добре , така че да няма досег на вода и сте готови за включване. И ето че първата коледна топка е обсипана в светлина.

Ако изработката ви затруднява или нямате време ние екипът на Progressive Design Plus  изготвяме персонална коледна украса за всеки дом, офис или градина. Намерете всичко необходимо за най-добрата Коледа при нас на едно място . Предлагаме финалните празнични щрихи към семейния уют.

видяна: 2689
dfgdfg

 

 

Коментари

Живка
17 дек. 2017 | 11:06
Интересуват ме цени, оферта за малка коледна градинска украса, Варна к.к-с ”Свети Константин и Елена” ,затворен ж.к.„Хармония”

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  16 сеп. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?