ЦВЕТЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕКЕМВРИ

ЦВЕТЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕКЕМВРИ

3–12 декември


Глухарче

Това цвете на пръв поглед е просто, изглежда като плевел, но характера му е много необикновен. Хората Глухарчета са екстравагантни, те не могат да живеят без вниманието на обкръжаващите ги. Обикновено са модерно облечени, обичат ярките цветове. Те са генератори на идеи, понякога шокират със своята оригиналност и прогресивни мисли. Често взимат решения, без да се посъветват с някого, но пък им прави чест, че поемат отговорност за това. В любовта си не търпят недоизказани неща, те са праволинейни и откровени, което може и да лишава отношенията им от романтични интриги, но ги прави честни и благонадеждни. Нека обобщим: ако сте представител на това растение, няма от какво да се срамувате.


 13–22 декември


Лотос (Водна лилия)

Будистки символ на чистотата. Тя се проявява в представителите на това цвете както в благородството на духовните им помисли, така и във външността им. Тези хора са привърженици на класическия стил, но не са консервативни и обикновено са много умни. В любовта си са изключително постоянни: когато обичат някого, го обичат за цял живот, особено, ако чувството е взаимно. В дружбата си винаги демонстрират вярност и надеждност. Това са само положителните качества на хората, родени под знака на Лотоса – те си знаят отрицателните...


23–31 декември


Еделвайс

Романтично планинско цвете. Както и всички алпинисти, то не понася ограничения и регламенти. Родените под знака на това цвете хора са като подправките към храната: в малки дози са превъзходни, а в голямо количество са трудно поносими. С възрастта си те стават по-уравновесени, придобиват мъдрост, не са толкова категорични и се превръщат в чудесни наставници. Те са верни, надеждни и щедри приятели. Но пък личният им живот се подрежда сложно заради характера им. Какво да им пожелаем? Само по-скоро да помъдреят!

видяна: 664
dfgdfg

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  23 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?