ЦВЕТЕН ХОРОСКОП ЗА ЯНУАРИ

ЦВЕТЕН ХОРОСКОП ЗА ЯНУАРИ1
–10 януари
 
Жълта тинтява

Може би не знаете за съществуването на това растение? Загадъчно цвете сред планинските поляни, чийто скромен вид се компенсира с много други негови достойнства. Ако сте родени под неговия знак, в настроението ви винаги присъства капчица неизказана тъга. Вероятно сте малко срамежливи, не обичате големите компании, много по-удобно се чувствате в домашна обстановка. Затова пък сте прекрасни партньори в семейния живот. Обичат ви не само близките приятели – шефовете ви също изпитват неволна симпатия към вас. Вие сте надеждни, отговорни и успяващи в живота.11–20 януари

Магарешки бодил

Доста непривлекателно цвете, но не бързайте да се разтройвате! Щом сте родени под този знак, естествено е да има нещо от него във вас – малко в повече сте суетни, неорганизирани, приказливи. Не е лесно с вас и само истинските ви приятели знаят реалната ви цена. Под маската на агресията се опитвате да скриете ранимото си сърце и своята отстъпчивост. Тези, които имат щастието да ви опознаят по-добре, разбират, че сте чудесни приятели и идеални за семеен живот, достойни за най-доброто от живота.

21–31 януари


Жълт смил

Така се нарича това чудесно цвете, което не увяхва дори в зимните букети. Родените под знака му никога не падат духом и могат да издържат и в най-трудните житейски ситуации. Борбата само укрепва духа им. Притежават достатъчно енергия, за да преодолеят всички трудности и да победят недоброжелателите си. Притежават още много достойнства: те са привлекателни, елегантни, сдържани и безкористни.

видяна: 642
dfgdfg

 

 

Коментари

Илияна Евтимова
05 ян. 2016 | 12:09
Еха обичам това цвете много е медоносно, за моите пчелички!

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  23 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?