ЦВЕТЕН ХОРОСКОП ЗА ФЕВРУАРИ

ЦВЕТЕН ХОРОСКОП ЗА ФЕВРУАРИ

1 февруари - 10 февруари

Бял имел (Белият имел е не само познат като „коледното храстче”, под което хората се целуват, но и билка с множество лечебни свойства.)

Растение, обвито в легенди. Ако сте жена родена под знака на това цвете, то със сигурност се отличавате с любопитство, известна лекомисленост и склонност към авантюри. Ето защо вие сте очарователни и привлекателни за мъжете.
Мъжете тип „Бял имел” също са много атрактивни. Те обичат спорта и често там постигат значителни успехи.

11 февруари - 19 февруари

Беладона („Красавица – вамп”)

Госпожа Беладона от известния детски анимационен филм не е най – положителния герой, но жените тип „Беладона” имат винаги приятна външност съчетана с вътрешна красота. Вероятно, вие трудно се сприятелявате с хората, трудно привиквате към нови места и обстоятелства, но консерватизмът е единствения ви недостатък. Вие сте лоялни, честни, толерантни, трудолюбиви. И, което е важно – късметлии и успешни в живота.

20 февруари - 28, 29 февруари


Мимоза

Името на това цвете е синоним на неприспособеност към живота, и действително, хората, родени „под знака” на мимозата се отличават с повишена чувствителност и обидчивост. Но ако вие сте -  мимоза, то вашето трудолюбие и отговорност ще компенсират с лихвите тези недостатъци. Възможно е да сте свикнали да жертвате себе си, за да изпълните възложена ви задача и да заслужите поощрение, но вие действително го заслужавате! Периодичните депресии и честа смяна на настроението са присъщи за вас. Успехът на хората тип „мимоза” е мимолетен, но много ярък и запомнящ се.

видяна: 795
dfgdfg

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  23 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?