ХИДРОЕФЕКТ
име на фирмата: ХИДРОЕФЕКТ
гр. София
адрес: София   виж на картата
телефон: 0888 36 41 59
e-mail: georgiev_f@mail.bg, georgiev_f@abv.bg
www: http://hidroefekt.com
видяна: 3088
регистрирана на: 10.11.2011

Екип от висококвалифицирани специалисти с богат инженерно-практически опит и научен потенциал предлага: проект, конструйране, хидравличното оразмеряване, настройка и дизайнерско оформление на водни завеси, фонтани, водопади, водни стени, каскади и др. водни ефекти в интериора и екстериора; проекттиране на поливни системи за вилни парцели, паркове, градини и др. зелени площи, както и на селскостопански култури, на отводнителни и отводнително – напоителни системи; отводняване и напояване на голф игрища, отводняване на площадки и др. хидрозадачи; консултански услуги; поддръжка.


НЯКОИ  ПО–ВАЖНИ АКЦЕНТИ:

ВОДНИ ЗАВЕСИ – могат да бъдат изпълнени с височина 3,5, 10, 15 и повече метра, със сравнително много малко разстояние между водоспускащите ленти – 3 cm една от друга, с което се чувствително подобрява преследвания ефект; с произволна форма – кръг, елипса, дъга, спираловидна, праволинейна и др., ..
Къде е мястото им: – навсякъде в интериорното пространство – обществени  зали, висикопрестижни  и луксозни  хотели, СПА-центрове, бизнес центрове, МОЛ-ове, атриуми, офиси, зимни  градини,

междустълбищни  пространства  и др.ВОДОПАДИ -  в интериорните  решения  следва да бъдат с  много  тънка  преливна струя, наподобяваща „целофанена” ципа, равномерна и неразкъсваща се, без пулсации, трамплираща и прибираща се към  стената на преливника  при нужда с оглед на  редуциране на шума и водните пръски;  водни стени  и водни каскади с висока степен на изравняване на дебита.

ФОНТАНИ -  фонтанът  е място за отдих, място за релаксиране, място за приятна прохлада, ведрина и уют, привлекателност. Същевременно водната архитектура следва да се вписва в интериорната и екстериорната  конюктура и местоположениe.

Проектиране на НАПОИТЕЛНИ И ОТВОДНИТЕЛНИ СИСТЕМИ...., в т. ч и на голф игрища..

 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  25 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?