АКВАПАЛМ ООД
АКВАПАЛМ ООД
име на фирмата: АКВАПАЛМ ООД
гр. София
адрес: ул. 11-ти Август 41   виж на картата
телефон: 0878 71 67 99, 0888 58 10 09
e-mail: office@aquapalm.bg, aquapalm@abv.bg,
www: http://www.aquapalm.bg
социални мрежи: Facebook
видяна: 3803
регистрирана на: 02.03.2012
Фирма Аквапалм ООД може и прави всичко необходимо за зелените пространства във вашия дом--от идея и проектиране до изграждане и поддръжка. Тя предлага богата гама от услуги в областта на озеленяването, поливните системи, водните ефекти, унищожаването на вредни микроорганизми, насекоми и гризачи и всичко друго, което гарантира красотата и устойчивостта на вашите зелени кътове, градини и паркове.
 
На базата на вашите изисквания и бюджет, нашият квалифициран персонал разработва и осъществява своите идеи. Фирма разполага не само със всички консумативи и средства необходими за това (собствена производствена база, внос на декоративна растителност и специализирана техника), но и с отношението, което гарантира успеха -- визия, внимание и коректност.
 
От 1998 година до днес, Аквапалм ООД е реализирала в срок и бюджет множество обекти в София, Варна, Бургас, Созопол, Банско, Слънчев бряг, Балчик, Благоевград, Троян, Кан - Франция и други градове в страната и чужбина. Професионализмът ни е бил водещ принцип при всеки един от тях, а резултатите можете да разгледате тук.

 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  19 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?