ГРИЙН ЛАНД ДИЗАЙН ЕООД
ГРИЙН ЛАНД ДИЗАЙН ЕООД
име на фирмата: ГРИЙН ЛАНД ДИЗАЙН ЕООД
гр. София 1434
адрес: бул. Симеоновско шосе, 164   виж на картата
телефон: 0888 415 156, 0886 439 965, 0882 708 273
факс: 02 961 34 24
e-mail: office@greenland-bg.com
Лице за контакт: Бистра Василева, Васил Василев
www: http://greenland-bg.com
социални мрежи: Facebook
видяна: 5931
регистрирана на: 21.03.2012
Фирма “Грийн ланд дизайн” ЕООД е създадена за да задоволи нуждите на своите клиенти в областта на ландшафтната архитектура. Когато вие създавате вашата градина или изграждате зелените площи около или във вашия хотел или офис ние сме хората, които можем да ви предложим различни и новаторски решения.
Създадена и ръководена от инж. Васил Василев фирма “Грийн ланд дизайн” ЕООД е носител на традициите при изграждане на зелени площи, като същевременно търси различни иновативни решения при всеки конкретен обект.
Нашите успехи се дължат на професионализма в работата и на спазване на зададените срокове. Това постигаме като създадохме екип от млади, отговорни, високо квалифицирани и добре мотивирани специалисти, на които осигурихме отлични условия за работа с най-съвременните технологии в бранша. Освен това, за да осигурим най-добрите резултати спрямо изискванията на клиента, ние работим с високо качествена растителност произведена в България по холандска технология или внос от утвърдени европейски производители.
Освен за вашата градина ние можем да се погрижим и за уюта на вашия дом, хотел или офис, като ви предложим интериорно озеленяване, изграждане на зимни градини, покривни градини или просто няколко кашпи с растителност на вашата тераса.
Най-общо казано ние винаги търсим хармонията и се опитваме да пресъздадем спокойствието и красотата на природата на забързания живот в големия град.

Градински център „Василеви” отвори врати!

 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  19 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?