ДЕКОР ГАРДЕН EООД
ДЕКОР ГАРДЕН EООД
име на фирмата: ДЕКОР ГАРДЕН EООД
гр. Севлиево
адрес: Главен път София Варна, срещу завод Идеал Стандарт   виж на картата
телефон: 0887 984 818, 0878 96 11 36, 0675 3 00 76
e-mail: decor_garden@abv.bg
Лице за контакт: г-н. Христо Христов
www: http://decor-garden.net/
социални мрежи: FacebookGoogle+
youtube: youtube
видяна: 8286
регистрирана на: 18.05.2013
Décor Garden - вашият верен партньор в градинското обзавеждане

Декор Гарден е компания с традиции в производството и продажбата на градинско обзавеждане. Компанията е създадена през 2012 година, но в нея работят хора, които от повече от 20 години развиват успешно производство на декоративни бетонови отливки.

Централният офис на Decor Garden се намира в гр. Севлиево, а компанията работи с клиенти от цялата страна и чужбина.

През годините фирмата се е доказала като стабилна, иновативна и отворена за нови идеи. Почти 80% от продуктите, които предлага фирмата са собствено производство, нещо, което е рядко срещано особено в последните години. Компанията предлага изключително голямо разнообразие от декоративни бетонови отливки като балюстради, колони, статуетки, барбекюта, елементи за басейни, пейки, фонтани, саксии, кашпи и други. А и може да ви предложи всичко, от което се нуждаете за вашата градина, заведение, хотел или други видове открити площи.

Декор Гарден е предпочитан партньор за голям брой предприемачи, които създават едни от най - елитните хотели по морето и в планината.
Продуктите на компанията са предпочитани и от хора, с естетически вкус и афинитет към красивото външно оформление.

Живеем във времена, в които честните и открити отношения са голяма рядкост, затова всеки, който веднъж е ползвал услугите на компанията се връща отново, тъй като знае, че за Decor Garden лоялността и индивидуалното отношение към всеки клиент е на първо място.

Фирмата предлага продукти, които са изработени от висококачествени материали, съобразени с модните тенденции на съвремието ни и на цени, които биха допаднали на всеки клиент.


Компанията предлага както готови декоративни бетонови отливки, така и изработка на градинско оборудване по каталог или по собствен проект на клиента.

Индивидуалният подход към всеки свой клиент, достъпните цени, спазването на сроковете при доставка и любезното отношение на служителите на компанията привличат все повече и повече лоялни клиенти и партньори.

 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  19 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?