Овощен разсадник ЙОРДАНОВ
Овощен разсадник ЙОРДАНОВ
име на фирмата: Овощен разсадник ЙОРДАНОВ
гр. Кюстендил
адрес: село Вратца   виж на картата
телефон: 0877 871 757, 0878 569 095
e-mail: yordanov_vladimir.80@abv.bg
Лице за контакт: Георги Йорданов, Владимир Йорданов
www: http://www.yordanovbg.com
видяна: 8462
регистрирана на: 27.09.2014
Овощен разсадник Йорданов е частно фамилно стопанство създадено през 1999 г. Той се намира в западните покрайнини на град Кюстендил в село Вратца, намиращо се на 850м надморска височина. Разсадникът е разположен на южния склон на планина Осогово, което благоприятства за перфектното изпичане на овощния посадъчен материал. Едно от другите предимства на овощния разсадник е, че мястото е под непрекъснато въздушно течение, което не позволява да се разразят никакви болести или овошките да бъдат изложени на нежелани студове.
Обработваемата площ на овощния разсадник е 40 декара, на която работят 12 специалисти в разнородни области. Овощен разсадник „Йорданов“ произвежда само стандартен, висококачествен посадъчен материал. Считано от 2004 г., той намира своята реализация не само на българския пазар, но вече и в Румъния, Македония и Турция.

В елитното стопанство се произвеждат най-известните плодни овощни видове, както и най-издържливите подложки.  Разсадникът разполага с дистрибутори във цялата страна, което дава възможност на всички българи да се докоснат до най-високото качество в производството на овощен посадъчен материал. Разсадникът изпълнява всякакъв вид услуги в областта на овощарството.НОВО...
Предлагаме голямо сортово и видово разнообразие на КАЛЕМИ И ПОДЛОЖКИ за овощни дръвчета.
Очакваме вашите заявки за новия сезон.Продаваме собствено производство калеми и фиданки
есента 2017/пролет 2018


Ябълки, Череши, Круши, Сливи, Кайсии, Праскови, Нектарини, Вишни, Лешници, Орех, Вишнап, Дрян, Ягоди, Японска вишна, Рози (различни цветове, в контейнери), Лавандула (в контейнери и разсад).


 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  23 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?