Зелено БГ ЕООД
име на фирмата: Зелено БГ ЕООД
гр. София 1444
адрес: Бистрица   виж на картата
телефон: +359 899 922 921, +359 898 288 266
e-mail: info@zeleno.bg
www: http://www.zeleno.bg
социални мрежи: FacebookTwitterGoogle+
видяна: 1256
регистрирана на: 19.12.2014
ДОБРЕ ДОШЛИ В WWW. ZELENO.BG!

Каталог с фирми за градината. Тук ще намерите всичко на тема цветя, градина и озеленяване в България, над 240 фирми за градината, статии, полезни съвети и много друга информация, свързана с озеленяването, цветята и градината .
А най-важното - ще намерите кои български фирми се занимават с тази дейност и пълна информация за тях. Фирмите са класифицирани в 21 различни категории, като могат да бъдат сортирани по дата на регистрация, азбучен ред или по градове, според вашето желание. Така ще прецените коя от тях да изберете за вашите нужди.
Ако сте разсадник, градински център, магазин за цветя или фирма, която се занимава с озеленяване и поддържка на зелени площи или продавате градински мебели, градинско осветление, настилки, аксесоари, техника, фонтани, огради и всичко друго свързано с градината и двора - регистрирайте своята фирма  в нашия портал в РЕГИСТРАЦИЯ. Така тя ще бъде позната и търсена в цяла България!
А също така можете да предлагате  своите продукти / желателно със снимка и цена/ в каталога на нашия портал в ПРОДУКТИ за градината.

Пожелаваме Ви успех!

 

 Начало  |  19 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?