Оранжерии БАХЧЕВАНИС
Оранжерии БАХЧЕВАНИС
име на фирмата: Оранжерии БАХЧЕВАНИС
гр. Драма
адрес: 8-ми км от пътя Драма – Кавала   виж на картата
телефон: 0030 25210 67700
факс: 0030 25210 67703
e-mail: info@baxevanis-plants.gr
Лице за контакт: Панайотис Бахчеванис
skype: instagram : baxevanisplants
www: http://www.baxevanis-plants.gr/bg.html
социални мрежи: Facebook
видяна: 1304
регистрирана на: 10.01.2018
БАХЧЕВАНИС – ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ
3 поколения  опит в отглеждането на цветя

Историята на семейния ни бизнес започва през 1922 г. от Атанасиос Бахчеванис.

От началото на ’70-те години, щафетата на фирмата се поема от неговия син Гавриил, който застава начело на бизнеса и продължава дейността на своя баща. Бивайки привърженик на новаторството, той започва въвеждането на нови техники. Той е първият, който създава оранжерия в град Драма, а през 1976 г. построява първата стъклена оранжерия в Северна Гърция!

През 1980 година получава наградата на Министерството на земеделието за ценен принос в развитието на селското стопанство в Гърция.

През 1980 година  в бизнеса влиза и синът на Гавриил - Панайотис Бахчеванис, сегашният собственик на фирмата. Предприятието се разраства, а също така  и изискванията, и вече е наложителна нуждата от намиране на по – голямо пространство.

През 1991 г. Панайотис Бахчеванис решава да премести оранжериите извън града, на мястото на което се намират и днес, на собствен терен, заемащ общо 20.000 m2 от които 8.000 m2 са оранжерии, а останалите 12.000 m2  са заети от култури отглеждани на открито, и от съоръжения.

Днес, предприятието притежава собствени специализирани камиони за превоз на цветя и растения. То се разширява динамично на пазара, укрепва своята търговска мрежа и се адаптира към новите условия. Отглежда различни декоративни растения и изнася за Холандия, Белгия, Германия & за съседна България. Снабдява със своята продукция цяла Гърция и внася растения от Холандия, Белгия, Германия & Италия. Използва най – съвременните машини и оборудване. Всички оранжерии на предприятието са стъклени.
Всички усилия упоменати по-горе се полагат с подкрепата на персонала на нашата фирма, числеността на който е 13 души сред които 1 агроном, който отговаря за отглежданите култури.

За нас екстровертността в бизнеса е жизнена необходимост. За фирмата ни регионът на Балканите се оказва привилегировано място. От три години изнасяме декоративни маслини и перспективите изглеждат особено насърчаващи.
Семейство Бахчеванис навършва почти един век непрекъснато присъствие в областта на цветарството. То продължава напред, като се придържа към принципите, които са го утвърдили: остава вярно на традицията & отворено към  новаторството. Също така остава и оптимистично относно перспективите, които се откриват в настоящите трудни условия.

 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  19 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?