DON-KWIAT Гжегож Смолецки
DON-KWIAT Гжегож Смолецки
име на фирмата: DON-KWIAT Гжегож Смолецки
гр. Град Urzedow 23-250 , окръг Люблин
адрес: ул, Mikuszewskie, 42 e   виж на картата
телефон: +48 603 759 407
e-mail: krzysztof@don-kwiat.com
Лице за контакт: Кшиштоф Матияшек
www: http://don-kwiat.com
социални мрежи: Facebook
видяна: 31
регистрирана на: 05.01.2019
Пластмасови саксии за разсад - DonKwiat, Полша.

Пластмасови саксии за разсад - DonKwiat, Полша

Фирма ZPTS Don-Kwiat от Полша е производител на пластмасови саксии за разсадници и градински центрове. Ние работим на Полския пазар от 1977 г. За да задоволим нарастващите нужди на нашите клиенти, ние предлагаме широка гама от производствени саксии, използвани за градинско и разсадно производство. Съответно, всичките ни саксии са приспособени към механизирано засаждане. В допълнение, ZPTS Don-Kwiat произвежда всички свои продукти от висококачествени материали. В интерес на истината, материалите, които  ползваме са устойчиви на всякакви неблагоприятни климатични условия.

През всичките тези години нашата компания изнася саксии в много европейски страни. В резултат на това нашите продукти са популярни както в Полша, така и на външните пазари. Освен това, ние гарантираме добри цени и бърза реализация на Вашите поръчки. Фирма ZPTS Don-Kwiat очаква сътрудничество с нови партньори в България. Всъщност търговците на едро и производителите от цял свят са добре дошли!

Пластмасови саксии за разсад - DonKwiat.

Нашата оферта включва: Квадратни саксии; Квадратни саксии (високи); Саксии с квадратна форма; Кръгли саксии (ниски); Кръгли саксии (стандартни); Високи кръгли саксии; Високи кръгли саксии за рози (предназначени за производство на цветя и храсти с висока коренова система, например: рози, върби, клематиси, лози); Купи; Купичките са подходящи за производство на хризантеми и други цветя. Моля, разгледайте нашия каталог.

 

 Начало  |  25 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?