EXTERIOR
име на фирмата: EXTERIOR
гр. София
адрес: ул. Бузлуджа 25   виж на картата
телефон: 02/ 9 500 401
факс: 02/954 86 53
e-mail: office@exterior.bg
видяна: 4850
регистрирана на: 11.05.2007

Списание за външно обзавеждане.

Периодичност за 2008 година: м. март, м. май, м. юли, м. септември и м. ноември.

Цена: 5 лв.

 

 

Списание EXTERIOR  има амбицията да запълни явна празнина в българската периодика и да е трибуна за отразяване постиженията в областта на недвижимите имоти, ландшафтната архитектура и външното обзавеждане, икономическите проблеми при изграждането и поддържането на различни обекти, специфични въпроси при производството на декоративна растителност, създаване и поддръжка на интересна градска среда, отразяване на реализирани по света проекти във всички области на екстериора.

В голяма степен списанието е мост между инвеститора, проектанта, изпълнителя и крайния клиент. EXTERIOR е свързващото звено, медията на професионално ориентираните към екстериора фирми, компании и държавни администрации. Адресиарно е към професионалисти в споменатите области, както и към всички, които искат да знаят, да видят, да разберат, да потърсят, да научат как и с чия помощ могат да направят екстериора на своя свят по-уютен, по-красив и по-сигурен.

 

Тиражът на списанието е 5000 бр., като 500 от тях са абонати в държавни и общински структури и администрации, както и частни бизнес структури.

Списание EXTERIOR се разпространява със 100 процента покритие на вестникарската мрежа, както и във веригите магазини  "ПРАКТИКЕР" и веригите бензиностанции.

 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  18 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?