ХУСКВАРНА БЪЛГАРИЯ
ХУСКВАРНА БЪЛГАРИЯ
име на фирмата: ХУСКВАРНА БЪЛГАРИЯ
гр. София
адрес: бул. Андрей Ляпчев 72   виж на картата
телефон: 02 4666910, 02 975 30 76, 02 80 99 443
факс: 02 4666914
e-mail: info@husqvarna.bg
www: http://www.husqvarna.bg
социални мрежи: FacebookTwitter
youtube: youtube
видяна: 29631
регистрирана на: 04.03.2008

Обширна гама от продукти - моторни триони, градински косачки, тримери, храсторези, трактори и райдери, ножици за жив плет, кастрачки, моторни метли, култиватори, снегорини и други. Oборудване и инструметни  GARDENA, водеща компания в света в областа на висококачествените инструменти за градината. 
 Хускварна предлага водеща в световен мащаб техника за поддръжка на гори, паркове и градини. Нашата компания има над 300-годишен опит в машиностроенето и точните производства. Този опит включва и продукти като огнестрелни оръжия и мотоциклети. През XVII век компанията ни е снабдявала шведската армия с мускети, а до началото на 90-те години на миналото столетие е произвеждала някои от най-добрите ловни пушки в света.
Що се отнася до мотоциклетите, още преди Втората световна война сме печелили победи в състезанията ТТ, а в световните шампионати по мотокрос през 60-те и 70-те години сме оставяли съперниците си зад нас. В състезанията на пресечен терен в Съединените щати мощните леки и бързи мотоциклети на Хускварна са били абсолютни фаворити.
Нашата история може да да се разглежда като съкровищница от знания, предавани от поколение на поколение, от която черпим и която непрестанно обогатяваме, усъвършенствайки продуктите си в сътрудничество с най-взискателните клиенти – професионалистите.

 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  23 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?