ЕНЧО ЕНЧЕВ ЕТЕ ЕООД
ЕНЧО ЕНЧЕВ ЕТЕ ЕООД
име на фирмата: ЕНЧО ЕНЧЕВ ЕТЕ ЕООД
гр. гр. Долна Оряховица
адрес: ул. Д. Благоев 25   виж на картата
телефон: 06173 22 72, 0882 277 414, 0887 812 699
факс: 06173 27-14
e-mail: ete_enchev@yahoo.com, sales@etebg.net
Лице за контакт: Енчо Енчев
www: http://www.etebg.net
социални мрежи: Facebook
видяна: 27657
регистрирана на: 05.05.2008

Екстериорните мебели произвеждани от Енчо Енчев - ЕТЕ ЕООД се отличават с изключително качество, устойчивост, функционалност и естетика. Основно предназначени да осигуряват благоустроена, модерна и естетична градска среда, с което да се подобри качеството на живот на гражданите. Без значение дали сте архитект, търсещ да заложи пейки или кошчета за отпадъци в своите ландшафтни проекти или сте просто клиент желаещ да постави красива пейка или маса в градината си, при нас ще намерите търсеното качество и стил. Всички пейки произведени от нас отговарят на 3 основни критерия: 1.Създадени с уникален задоволяващ всеки вкус и желание - КРАСОТА, 2.Произведени са от висококачествени материали гарантиращи висока издържливост и устойчивост на екстремни метеорологични условия - КАЧЕСТВО, 3.Следват линията на тялото - КОМФОРТ. Това са стандартите които стриктно спазваме при производството на всеки наш продукт - КРАСОТА, КАЧЕСТВО и КОМФОРТ
Стремежът ни за качество бе високо оценен на националната изложба за цветя с международно участие  ФЛОРА БУРГАС, която служи като форум за професионалисти в сферата на озеленяването, опазването на околната среда, както и на публичните пространства, където бяхме многократно наградени за най-добро българско участие в категория "Мебели за парк и градина".
Продуктите за екстериорно обзавеждане, които може да намерите при нас, включват бетонни и метални пейки, кошчета за отпадъци, бетонни саксии и кашпи, ограничители за паркиране, пикник маси, игрални маси за шах, табла, дама или не се сърди човече, бетонни тенис маси за открито, бетонни улични чешми, стойки за чадъри от бетон и велостойки.
Освен тази широка гама продукти предлагани от Енчо Енчев - ЕТЕ ЕООД, фирмата също проектира и изработва индивидуални проекти по спецификации и изисквания на клиента.
Системата за управление на фирма Енчо Енчев - ЕТЕ ЕООД е оценена и сертифицирана в съответствие с изискванията на ISO 9001:2015

 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  23 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?