ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР ЕКЗОТИК
ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР ЕКЗОТИК
име на фирмата: ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР ЕКЗОТИК
гр. Варна
адрес: ул. "Франга дере" 27А /над Вятърна мелница/   виж на картата
телефон: 052 331 831, 0895 670 370, 0888 306 200
факс: 052 335 026
e-mail: exoticbg@abv.bg
Лице за контакт: г-жа. Нели Петрова
skype: exoticbg70
www: http://www.exoticbg.com
социални мрежи: Facebook
видяна: 29321
регистрирана на: 08.05.2008
  магазин: магазин ЕКЗОТИК

 

 

 

 

 

 

 

 

"Екзотик" ООД е основана през 1998 год. в гр. Варна с управител г - жа Нели Петрова, през годините  се е утвърдила като  желан партньор в своя пазарен сектор.

Фирмата е вносител и дистрибутор на едро и дребно на богат асортимент от саксийни растения и рязан цвят от Еквадор, Холандия и Турция. "Екзотик" ООД извършва ежеседмични зареждания директно от производителя и всеки вторник предлага на вниманието на своите клиенти изключително разнообразие от пресни цветя.
Фирмата разполага с отлична материална база и оборудване, които гарантират постоянно високо качество на предлаганата продукция - оранжерия за отглеждане на саксийни растения и система от камери за съхранение на рязан цвят.
Фирмата функционира като борса на едро и дребно. Oсвен богат асортимент от рязан цвят и живи растения, в градински център "Екзотик" ще намерите и всичко останало, необходимо за Вашия магазин - консумативи, саксии, торове, почвени смеси и др.
Фирмата е представена и с верига магазини за цветя в гр. Варна, в които ще откриете огромно разнообразие от букети и цветни аранжировки. По желание на клиента букетите могат да бъдат доставени на посочен от него адрес.
Заповядайте при нас, с удоволствие ще се погрижим за Вас!

 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  19 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?