СТИЛИНВЕСТ ЕООД
СТИЛИНВЕСТ ЕООД
име на фирмата: СТИЛИНВЕСТ ЕООД
гр. Стара Загора
адрес: бул.”Св. П. Евтимий” 155 вх.А   виж на картата
телефон: 042 643 065, 0888 454 624, 0885 323 842
факс: 042 255 157
e-mail: styleinvest@abv.bg
Лице за контакт: г-н. Маторов
видяна: 4999
регистрирана на: 23.06.2008

              СТИЛИНВЕСТ     ЕООД                     

СТИЛИНВЕСТ ЕООД е основана през 1997г. Основната и дейност се състои в проектиране, професионален монтаж, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на автоматизирани поливни системи, хидрофорни системи, екстериорно и интериорно озеленяване, декоративни водни площи, настилки и др.  Фирмата е дистрибутор за града и региона на градинска и поливна техника. Партньорството с водещи фирми като RAIN BIRD, PEDROLLO, CAPRARI, CLABER, HANDY, OLEO MAC, STIGA, IRRITEC, FELCO, BERGER, SIME, CALPEDA и други е от голямо значение за качеството на извършваната дейност. 

 Мисията на фирмата би могла да се формулира по следния начин: Усилията ще бъдат насочени към създаване на уют в домовете на потребителите – място, което доставя удоволствие и създава нужда да бъдат там, като стремежът на фирмата е да предложи не само качествена и функционална стока, а също и да внесе художествена стойност в дома / офиса,предприятието/ на клиентите.
Реализацията на обектите се осъществена благодарение на екипа,с който СТИЛИНВЕСТ ЕООД работи от няколко години. Приоритетът е на ландшафтния архитект, който вече е доказал своя професионализъм и опит в тази област. Колективът работи сплотено и уважение един към друг, което прави работата им удоволствие и това се вижда след изпълнението.

 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  25 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?