ЮВИКС ИМПРЕГНЕЙШЪН ЕООД
ЮВИКС ИМПРЕГНЕЙШЪН ЕООД
име на фирмата: ЮВИКС ИМПРЕГНЕЙШЪН ЕООД
гр. София 1271
адрес: Промишлена зона “Илиянци“, ул.“Джерман“ 5   виж на картата
телефон: 02 973 27 26, 0888 242 339, 0888 890 288
факс: 02 973 27 26
e-mail: bistrishky@abv.bg, uvix@abv.bg
Лице за контакт: г-жа. Величка Бистришка
www: http://www.uvix-bg.com
социални мрежи: Facebook
youtube: youtube
видяна: 5963
регистрирана на: 20.03.2009

 

 

 

 

 

 

 

 

Фирма Ювикс Импрегнейшън ЕООД е специализирана в доставка на продукти и технологии за повърхностна и дълбочинна обработка на дървесина и дървесни производни.

Фирмата има 16 годишен опит в разработването на технологии за байцване и лакиране на мебели, дограма, детски играчки, дървени изделия.

Ювикс Импрегнейшън ЕООД е официален дистрибутор на шведската фирма  Becker Acroma КВ-производител на байцове, лакове, бои с 140 годишна история.

 


От 2003 година Ювикс Импрегнейшън ЕООД е изключителен представител за България на Arch Timber Protection Великобритания - световен лидер с 60г опит в разработването на технологии и доставка на консерванти за защита на дървесина.

От тестването на нов продукт  до изборът на концепция за обработка на дървесина и от нетретираната повърхност до суперкачественото покритие - това е нашата цел.

С техническите си познания и опит можем да помогнем на нашите клиенти в реални условия да увеличат печалбите, да намалят разходите си, да оптимизират производството си, да изберат икономически най-изгодната технология, за да бъдат конкурентно-способни.

С какво сме полезни на нашите партньори?
- С гарантирано и постоянно високо качество на продуктите и опазваве на околната среда
- С избор, поддръжка и контрол на технологичен процес.
- С доставка на екологично чисти продукти, съдържащи летливи органични съединениа (ЛОС), отговарящи на Европейските директиви.

 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  25 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?