ОАЗИС
име на фирмата: ОАЗИС
гр. Варна
адрес: м-ст Свети Никола 1 (до Пикадили Парк)   виж на картата
телефон: 052 317 907, 0884 195 979, 0886 425 670
факс: 052 317 907
e-mail: dimova@valdim-bg.com, shop.oazis@gmail.com
Лице за контакт: Яна Димова
www: http://www.shop.fontani.bg
социални мрежи: Facebook
видяна: 16466
регистрирана на: 09.05.2005

"ФОНТАНЪТ СВЪРЗВА В ЕДИНСТВО ЖИВИТЕЛНОСТТА И КРАСОТАТА НА ВОДАТА С МНОГОЗНАЧНОСТТА НА МИСТИКАТА."

Какво може да е по-хубаво от това да притежаваш кътче от природата и то в своя офис, хотел, магазин или двор. Малки езерца, дискретни каскади и различни по форма водни струи и ефекти изпълват пространството около себе си с ромол и спокойствие.

Ето това ни накара да се опитаме, да задоволим интереса, както на проектанти и предприемачи, така и на настоящи и бъдещи собственици на фонтани, водни езера и басейни.Особено успешна е комбинацията между водните и светлинни ефекти. Специални разноцветни светлини подсилват ефекта на нежните водни пелени и струи. Нашата система за изграждане на водни зони е много гъвкава и позволява оформянето на произволни по размери и форми водни площи от различни материaли. Значителен дял се пада на музикалните фонтани, водните каскади и фонтани за градински условия.

Тук вие ще намерите идеи за вписването на водата в околното пространство.Успешното декориране на градината, дома или офиса ще ви създаде едно неповторимо място за отдих и уют - за вас и вашите гости. С помощта на специалистите от „Оазис” може да бъде разработена и индивидуална конструкция, съобразно конкретните архитектурни решения. Няма ограничения по отношение на площта и материалите.”

 

Фирмени продукти:

 

 Начало  |  20 авг. 2019г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?